• Wij geven u de emotie van uw klant

  Ik wil contact
 • De WOW-factor zit juist in de kleine dingen

  Met Mysteryshopping 2021 krijgt u de emotie van de klant.

  Meer informatie
 • U volgt uw resultaten Real Time op uw persoonlijk Dashboard

  Altijd en op al uw devices

  Contact
 • Doorlopend Medewerker Tevredenheids Onderzoek

  Bij elke mysteryshop

  Dat wil ik

Wat wij doen

Eye on Retail is uw partner voor het verschaffen van inzichten rond de tevredenheid van uw klanten en met het bouwen van actieplannen om klantloyaliteit te verhogen. Dit kan o.a. door Mystery Shopping, Testaankopen en het afnemen van Klanttevredenheidsenquêtes.
Eye on Retail is actief op de verkoopafdeling maar ook de Kassa, Serviceafdeling, Logistiek, After Sales, Calling en Mailing. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van de Customer Journey. 
Elke klant ontvangt een eigen Real-Time Op Maat Dashboard wat te raadplegen is via laptop, Tablet of Smartphone waarop de totaascore per bezoek zichtbaar is maar ook per afdeling en zelfs per medewerker. De onderliggende rapporten van de Mystery Shoppers zijn eenvoudig te downloaden.
Maakt u uw klanten blij en tevreden? Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden met de Net Promotor Score. Aan de hand van elke individuele ervaring met één van uw medewerkers volgt er een NPS score. Ook deze score is zichtbaar in uw dashboard.
Eye on Retail rapporteert u de resultaten van elk bezoek dezelfde dag. Waarom dezelfde dag?  
Alleen dan heeft het echt waarde. 

Mysteryshopping

Mysteryshopping geeft u een realistisch beeld van de klantbeleving in uw bedrijf. Door uw medewerkers een spiegel voor te houden ontstaat er een bewustwordingsproces. 

Meer informatie
Testaankopen

Testaankopen is een sterk middel om een realistisch beeld te krijgen van vooraf bepaalde focuspunten. Testaankopen geeft bijvoorbeeld inzicht of uw medewerkers  de kassahandelingen volgens procedure uitvoeren. 

Meer informatie
Uitgangscontrole

Uitgangscontrole heeft tot doel het opsporen of vaststellen van de ontvreemding van goederen welke toebehoren aan de organisatie maar heeft als belangrijkste doel een preventieve werking.

Meer informatie

Wilt u contact met ons?

Wij denken in mogelijkheden en geloven altijd in de oplossing. Samen komen we tot de kern en vinden we altijd een passend antwoord op uw vraag. Wilt u weten hoe dat er voor u uit kan zien? Maak dan kennis met ons. We denken graag met u mee!

Ik wil een afspraak
Ik wil me aanmelden als shopper

Eye on Retail

+31 6 483 57 601
info@eyeonretail.nl
KvK: 58052836
BTW ID NL001785109B08