• Verhoog uw Net Promotor Score

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen.

  Meer informatie
 • Til uw klantbeleving naar een hoger niveau

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen.

  Meer informatie
 • Zo krijgt u de volledige Customer Journey in beeld

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen.

  Meer informatie
 • Coaching vanuit uw Real-Time Op Maat Dashboard

  Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen.

  Meer informatie

Eye on Retail is voor ons de meest geschikte partner binnen Mystery Shopping en het doen van Testaankopen. Dit vanwege hun flexibiliteit en snelheid van rapporteren. Juist binnen de Retail is het van groot belang om resultaten en inzichten op zeer korte termijn voor handen te hebben. Dat is voor Eye on Retail Core business. Op deze manier kunnen wij onderbouwt strategische keuzes versnelt uitrollen en dus goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen aantrekkelijk aanbieden.

Karin van den Oever CRM Manager

Eye on Retail brengt een oplossing op maat inzake mysteryshopping.  Het is een zeer flexibele speler die zich snel en adequaat kan aanpassen naar de klant toe. Een extra pluspunt is het krijgen van de resulaten binnen de 24u.  Dit geeft je de mogelijkheid om snel te reageren.
  
Kind regards, Vriendelijke groeten, Cordialement,

Frederik De Vetter Store Managing Director Media Markt Wilrijk Belgium

Eye on Retail is voor Mediamarkt Rijswijk dé partner voor mysteryshopping onderzoek en klanttevredenheidenquêtes. Eye on Retail is als marktonderzoekbureau uniek in hun snelheid van rapporteren en hun flexibiliteit.  Ze rapporteren de resultaten binnen enkele uren na het bezoek aan de vestiging en zijn zeven per week tijdens alle openingsuren inzetbaar dus ook op avonden.  Eye on Retail heeft in een relatief korte tijd bij ons veel vertrouwen gewekt omdat zij een groot netwerk van kwalitatief goede shoppers hebben waardoor de rapportages betrouwbaar zijn en de herkenbaarheid van de shoppers nihil is. 

Judith Spronck Media Markt Rijswijk Vestgingsdirecteur

Wilt u contact met ons?

Wij denken in mogelijkheden en geloven altijd in de oplossing. Samen komen we tot de kern en vinden we altijd een passend antwoord op uw vraag. Wilt u weten hoe dat er voor u uit kan zien? Maak dan kennis met ons. We denken graag met u mee!

Ik wil een afspraak
Ik wil me aanmelden als shopper

Eye on Retail

+31 6 483 57 601
info@eyeonretail.nl
Meester van Coothstraat 46
5141 ES Waalwijk

KvK: 58052836
BTW: NL152838946B01