• Wij geven u de emotie van uw klant

  Ik wil contact
 • De WOW-factor zit juist in de kleine dingen

  Met Mysteryshopping 2021 krijgt u de emotie van de klant.

  Meer informatie
 • U volgt uw resultaten Real Time op uw persoonlijk Dashboard

  Altijd en op al uw devices

  Contact
 • Doorlopend Medewerker Tevredenheids Onderzoek

  Bij elke mysteryshop

  Dat wil ik

Voor ANWB 38 stopplaatsen getest

Waar kun je in Nederland even fijn de benen strekken en een broodje eten? Wij bezochten 38 stopplaatsen met tankstation en restaurant. Lees hier de resultaten.
 
Download hier de kaart voor alle beoordeelde stopplaatsen  

Ook in 2021 de TankshopTop 100

De TankshopTop100 is een ranking van tankshops die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van gastvrijheid, presentatie, hygiëne productbehandeling, vakmanschap en ondernemerschap. De Top100 komt tot stand door maar liefst drie intensieve juryrondes. Ondernemers moeten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing.
 
Inschrijfformulier 

E-book BOOST YOUR NPS

De NPS is niet meer weg te denken in het huidige klantencontact. BOOST YOUR NPS is een e-book vol tips en achtergronden voor alle Customer Managers maar ook voor de leidinggevende en de medewerker. Download het Gratis e-book hier

De Emotioneel tevreden klant

NPS direct in de GSM van de MDW

NPS is niet meer weg te denken. Het is dé graadmeter voor de klankgerichtheid van uw medewerkers. Deze krijgt van de klant die zojuist geholpen is direct de NPS-score op zijn telefoon. Hij weet nog precies om welke klant het gaat en rekent dus meteen met zichzelf af. www.eyeonretail.nl

NIX18 Geen Alcohol en Tabak voor jeugdigen onder 18 jaar.

Wilt u kunnen aantonen dat u er alles aan doet om te voorkomen dat jeugdigen onder 18 jaar Alcohol of Tabak bij u kunnen kopen? 
 
Wij doen al jaren met succes Alcohol en Tabak testaankopen met jeugdigen om medewerkers bewust te maken van de ID-check. Deze resultaten werken tweeledig. De medewerker wordt het zich bewust en u heeft een bewijs dat u actief de ID-check stimuleert. Leg de verantwoording niet bij uw medewerkers maar bij uw klant.  Elke jeugdige tot 25 jaar weet dat hij/zij zich moet legitimeren bij de aankoop van Alcohol en Tabak.

Aanbiedingen weggeven of marge pakken op bijverkoop

Het is een open deur maar heel vaak zien wij dat verkopers de aanbiedingen weggeven aan de geinteresseerde klant. Dit is ook waar de klant voor komt. Hoe geweldig zou het zijn als u ook de klant zou kunnen bedienen op accessoires en diensten. Hiervoor is wel een verkoper nodig die werkelijk aandacht heeft voor de klant. Een verkoper die vragen durft te stellen, die mogelijkheden en toepassingen ziet. Een verkoper die de klant goed kan adviseren.
Heeft u die verkoper? Eye on Retail laat u de werkelijkheid zien.
Met Mysteryshopping krijgt u uw medewerker puur. Aan de hand van de resultaten welke u dezelfde dag ontvangt op uw Real Time Op Maat Dashboard kunt u oprecht complimenten geven of heel gericht sturen. Op deze manier wordt er door Eye on Retail voor u gewerkt aan de ontwikkeling van uw medewerkers, aan uw winstgevendheid en niet te vergeten uw klanttevredenheid.

De presentatie van uw Franchise formule.


Het Franchise Formule Onderzoek zorgt ervoor dat franchisenemers uw zorgvuldig opgebouwde formule optimaal presenteren en aanprijzen. Zowel de uitstraling, commerciële vaardigheden als de productcommunicatie door de verkoopmedewerkers staan centraal in dit onderzoek.

Real-Time Op Maat Dashboard

Hoe krijg je - veel informatie -  in één oogopslag - leesbaar op laptop - tablet en smartphone bij elkaar?
Juist, een Dashboard. Eye on Retail lanceert vandaag haar Real-Time Op Maat Dashboard.
Na een bezoek van Eye on Retail aan uw winkel krijgt u dezelfde dag de resultaten in uw Op Maat Dashboard. Snel, helder en overzichtelijk met natuurlijk de scores per onderdeel, de totaalscore en de Net Promotor Score. De klant heeft de keuze om een periode te selecteren, eventueel inzoomen op een afdeling en zelfs op medewerker niveau om de resultaten te bekijken en te vergelijken. Onderliggende rapporten zijn direct te uploaden. Nieuwsgierig? Neem contact op met Eye on Retail en u krijgt een inlog voor een Demo. 

Uw medewerker maakt het verschil

Als je kijkt naar bijzonder tevreden klanten versus uitzonderlijk ontevreden klanten, maakt iedere keer de medewerker het onderscheid. Ontevredenheid uit zich in beoordelingen als het niet nakomen van afspraken, onvoldoende aandacht en arrogant gedrag. Terwijl tevreden klanten juist spreken over de behulpzaamheid, het conform afspraak handelen, het attente gedrag en het meedenken. Maken uw medewerkers uw klanten blij en tevreden?. Worden uw klanten uw ambassadeurs? De Net Promotor Score geeft hier a.d.h.v. één simpele vraag antwoord op. Hoe waarschijnlijk is het dat u deze winkel zou aanbevelen aan een familielid, vriend, collega of kennis? 0 = Heel onwaarschijnlijk, 10 = Heel waarschijnlijk. 
De NPS is een eenvoudig maar zeer krachtig middel om de klantenloyaliteit van uw organisatie te meten. 
 
 

Real-Time Op Maat Dashboard

Trots. Trots zijn wij om u het Real-Time (hoe snel wilt u de resultaten hebben? Vandaag?),
Op Maat (volledig geselecteerd naar uw specifieke focuspunten)  
Dashboard ( zoals het hoort met klokjes en wijzertjes) te presenteren.
Een volledige cockpit op uw laptop, tablet en smartphone alwaar álle resultaten, maar ook de resultaten uit het laatste bezoek (bijvoorbeeld vandaag), maar ook per afdeling en zelfs per medewerker in één oogopslag kunt zien. Wie wil dit nou niet?

Wilt u contact met ons?

Wij denken in mogelijkheden en geloven altijd in de oplossing. Samen komen we tot de kern en vinden we altijd een passend antwoord op uw vraag. Wilt u weten hoe dat er voor u uit kan zien? Maak dan kennis met ons. We denken graag met u mee!

Ik wil een afspraak
Ik wil me aanmelden als shopper

Eye on Retail

+31 6 483 57 601
info@eyeonretail.nl
KvK: 58052836
BTW ID NL001785109B08